Gratis geleverd in Nederland
M.u.v. de Waddeneilanden

99,9% van onze producten
Uit voorraad leverbaar

Kies voor maatwerk
Keuze uit verschillende kleuren poedercoating

Eenvoudige montage
Zet de stelling zelf in elkaar

GS-3 Webshop Keurmerk

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kunt mailen naar: info@gs-3.nl onder vermelding van je ordernummer.

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen. Zie hiervoor https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr). Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

FAQ

Heb je een vraag over uw bestelling? Vul het contactformulier in onder vermelding van het ordernummer of stuur een bericht naar info@gs-3.nl. Wij streven er naar om je bericht binnen één werkdag te beantwoorden. Bellen kan ook naar +31 (0)229 28 47 47, optie 2 Magazijninrichting.

Nadat je de bestelling geplaatst hebt, ontvang je een bevestiging met de leverdatum. In de regel word je bestelling binnen drie werkdagen geleverd. Mocht er een artikel toch niet op voorraad zijn dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wij raden je aan om je bestelling goed te controleren voordat je afrekent. Mocht je toch iets willen wijzigen, neem dan zo snel mogelijk – uiterlijk binnen één werkdag – contact met ons op via +31 (0)229 28 47 47, optie 2 Magazijninrichting. Wij kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Jouw bestelling wordt franco huis geleverd. Wil je jouw bestelling liever afhalen? Neem hiervoor contact ons op via +31 (0)229 28 47 47, optie 2 Magazijninrichting.

Wij geven vijf jaar fabrieksgarantie op alle metalen producten, mits op de juiste wijze gemonteerd en bij verantwoordelijk gebruik. Wij verwijzen je hiervoor naar onze montagehandleiding. Garantie is niet van toepassing op spaanplaat legborden.

Jouw bestelling wordt geleverd op het opgegeven afleveradres voor de deur op de begane grond.

Om extra verzendkosten te voorkomen is het noodzakelijk dat je in geval van een verkeerd opgegeven afleveradres contact met ons opneemt via +31 (0)229 28 47 47, optie 2 Magazijninrichting. Indien je bestelling nog niet verzonden is kan het afleveradres zonder extra kosten worden aangepast. Mocht je er pas achter komen op de dag van levering dan worden er extra verzendkosten (€65) in rekening gebracht.

Je wordt door onze vervoerder van tevoren gebeld op het opgegeven telefoonnummer. Ook ontvang je op het opgegeven email adres een track en trace. Indien je niet thuis bent op moment van levering, zal jouw bestelling mee retour genomen worden. Vervolgens nemen wij contact met je op voor een nieuwe leverdatum. De kosten (€65,-) worden in rekening gebracht. Omdat jouw bestelling op een pallet met lange lengtes geleverd wordt, is het niet mogelijk om jouw bestelling bij de buren af te leveren.

Je bestelling wordt franco thuis geleverd binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor leveringen in België rekenen wij een toeslag van €75.

gs-3 logo

Meld je aan