Gratis geleverd in Nederland
M.u.v. de Waddeneilanden

99,9% van onze producten
Uit voorraad leverbaar

Kies voor maatwerk
Keuze uit verschillende kleuren poedercoating

Eenvoudige montage
Zet de stelling zelf in elkaar

GS-3 Webshop Keurmerk

Persoonlijke Service

Wij denken graag met je mee

Zo functioneel en efficiënt mogelijk gebruik maken van je magazijnruimte? Bij GS-3 XL draait alles om ruimte. Met onze legbordstellingen kun je op zo min mogelijk vierkante meters zoveel mogelijk opslagruimte creëren. Het leveren van kwaliteit stopt niet bij het leveren van ons hoogwaardige Nederlandse product. Onze adviseurs staan graag voor je klaar met persoonlijke service en advies. Op die manier ben jij verzekerd van een GS-3 XL legbordstelling die optimaal aansluit op jouw goederen en situatie.

GS-3 XL legbordstellingen die aansluiten op jouw wensen

Een optimaal functionerend opslagsysteem is altijd afgestemd op jouw producten en op de situatie in jouw magazijn. Om daar goed op in te spelen, zorgen we er bij GS-3 XL voor dat we dichtbij onze klanten staan. Zo weten we precies wat zij van de GS-3 XL legbordstellingen verwachten. Ook het testen van de legbordstellingen door onze afdeling research & development draagt bij aan systemen die duurzaam op jouw wensen en eisen inspelen.

Levering & Logistiek

In samenwerking met onze logistieke partner zorgen wij voor een veilige en vlotte levering van de GS-3 XL legbordstellingen. Bestellingen worden binnen twee werkdagen op het door jou gewenste adres bezorgd. Zoals je van een gerenommeerde leverancier van legbordstellingen mag verwachten, worden alle onderdelen van de GS-3 XL legbordstellingen verpakt met de juiste beschermingsmaterialen om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen.

Eenvoudige montage: klik-klem-klaar

De GS-3 XL legbordstellingen zijn dankzij het klik-klem-klaar systeem en de duidelijke handleiding gemakkelijk zelf op te bouwen. Op aanvraag kunnen de stellingen op locatie worden gemonteerd door een professioneel montageteam.

Onze klantenservice staat voor je klaar!

Heb je vragen over de GS-3 XL legbordstellingen, over de configurator waarmee je in vier eenvoudige stappen jouw eigen legbordstelling configureert of wil je weten hoe je jouw magazijn zo efficiënt mogelijk kunt inrichten met de GS-3 XL legbordstellingen? Onze klantenservice staat op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur voor je klaar met persoonlijk advies! Je bereikt onze klantenservice door te bellen met telefoonnummer +31 (0)229 28 47 47 (kies optie 2) of te mailen naar: info@gs-3.nl.

FAQ

Heb je een vraag over uw bestelling? Vul het contactformulier in onder vermelding van het ordernummer of stuur een bericht naar info@gs-3.nl. Wij streven er naar om je bericht binnen één werkdag te beantwoorden. Bellen kan ook naar +31 (0)229 28 47 47, optie 2 Magazijninrichting.

Nadat je de bestelling geplaatst hebt, ontvang je een bevestiging met de leverdatum. In de regel word je bestelling binnen drie werkdagen geleverd. Mocht er een artikel toch niet op voorraad zijn dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wij raden je aan om je bestelling goed te controleren voordat je afrekent. Mocht je toch iets willen wijzigen, neem dan zo snel mogelijk – uiterlijk binnen één werkdag – contact met ons op via +31 (0)229 28 47 47, optie 2 Magazijninrichting. Wij kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Jouw bestelling wordt franco huis geleverd. Wil je jouw bestelling liever afhalen? Neem hiervoor contact ons op via +31 (0)229 28 47 47, optie 2 Magazijninrichting.

Wij geven vijf jaar fabrieksgarantie op alle metalen producten, mits op de juiste wijze gemonteerd en bij verantwoordelijk gebruik. Wij verwijzen je hiervoor naar onze montagehandleiding. Garantie is niet van toepassing op spaanplaat legborden.

Jouw bestelling wordt geleverd op het opgegeven afleveradres voor de deur op de begane grond.

Om extra verzendkosten te voorkomen is het noodzakelijk dat je in geval van een verkeerd opgegeven afleveradres contact met ons opneemt via +31 (0)229 28 47 47, optie 2 Magazijninrichting. Indien je bestelling nog niet verzonden is kan het afleveradres zonder extra kosten worden aangepast. Mocht je er pas achter komen op de dag van levering dan worden er extra verzendkosten (€65) in rekening gebracht.

Je wordt door onze vervoerder van tevoren gebeld op het opgegeven telefoonnummer. Ook ontvang je op het opgegeven email adres een track en trace. Indien je niet thuis bent op moment van levering, zal jouw bestelling mee retour genomen worden. Vervolgens nemen wij contact met je op voor een nieuwe leverdatum. De kosten (€65,-) worden in rekening gebracht. Omdat jouw bestelling op een pallet met lange lengtes geleverd wordt, is het niet mogelijk om jouw bestelling bij de buren af te leveren.

Je bestelling wordt franco thuis geleverd binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor leveringen in België rekenen wij een toeslag van €75.

Snelle montage

Wij laten het zien

Play Video
gs-3 logo

Meld je aan