Gratis geleverd in Nederland
M.u.v. de Waddeneilanden

99,9% van onze producten
Uit voorraad leverbaar

Kies voor maatwerk
Keuze uit verschillende kleuren poedercoating

Eenvoudige montage
Zet de stelling zelf in elkaar

GS-3 Webshop Keurmerk

Legbordstelling voor de industrie

GS-3 XL legbordstelling

De industrie kent vele sectoren die elk een specifiek gedeelte van de economische productie leveren. Ongeacht de branche waarin jouw bedrijf binnen de industrie werkzaam is, draait het om het leveren van materialen, producten en artikelen. Efficiëntie per m³ bij het opslaan van al deze goederen is cruciaal. Dat is exact waar de GS-3 XL legbordstellingen voor de industrie aan beantwoorden. Omdat het GS-3 legbordsysteem flexibel van opzet is, past het in iedere industriële opslagruimte. Omdat je met deze legbordstellingen zoveel mogelijk opslagruimte op zo min mogelijk vierkante meters creëert, wordt de beschikbare ruimte optimaal benut.

GS-3 XL legbordstellingen voor alle branches binnen de industrie

De GS-3 XL legbordstellingen voor de industrie zijn ontworpen voor zowel lichte als middelzware ladingen zonder pallets. De legbordstellingen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ook maatwerk is mogelijk. Daarom wordt dit systeem al vele jaren met groot succes toegepast binnen tal van industriële omgevingen, zoals de textiel-, kleding- en lederindustrie en de papier- en grafische industrie. Ook zijn de GS-3 XL legbordstellingen uitermate geschikt voor de transportmiddelenindustrie, voedings- en genotmiddelenindustrie en elektrotechnische en machine-industrie.

De voordelen van de GS-3 XL legbordstellingen voor de industrie op een rij:

  • Gefabriceerd volgens de strenge ISO 9001:2008 norm;
  • Vervaardigd van hoogwaardig gegalvaniseerd staal (sendzimir);
  • Geschikt voor iedere industriële opslagruimte;
  • Grote opslagcapaciteit en hoog draagvermogen;
  • Ontworpen voor zowel lichte als middelzware ladingen;
  • Leverbaar in combinatie met entresols, systeem-tussenvloeren en andere toebehoren.

Ruimte en netheid voor goederen tot 400 kg per opslagniveau

GS-3 XL legbordstellingen voor de industrie scheppen ruimte en netheid voor artikelen tot 400 kg per opslagniveau. Het is mogelijk om er een zeer breed scala aan goederen een plek te geven. Dat geldt in het bijzonder voor producten die je dichtbij wilt hebben om ze gemakkelijk te kunnen pakken. Van grondstoffen en halffabricaten tot eindproducten. De GS-3 XL legbordstellingen voor de industrie bestaan uit meerdere niveaus, kunnen op zichzelf staan of worden ingepast in een totaalsysteem met andere opslagtechnieken. Verder kunnen de GS-3 XL legbordstellingen voor de industrie in verschillende maten en opstellingen worden geproduceerd. Op aanvraag is het mogelijk om de legbordstellingen op maat en volledig naar wens te laten produceren.

Op zoek naar GS-3 XL legbordstellingen voor de industrie?

Wil je de opslagruimte van jouw bedrijf binnen de industrie efficiënt en veilig inrichten met legbordstellingen? De GS-3 XL legbordstellingen hebben een grote opslagcapaciteit en een hoog draagvermogen. Bel ons bij vragen op +31 (0)229 28 47 47 (kies optie 2) of stuur een e-mail aan: info@gs-3.nl.

Maatwerk legbordstelling nodig?

Geef je GS-3 XL legbordstelling een eigen kleur door middel van poedercoating.
gs-3 logo

Meld je aan