Gratis geleverd in Nederland
M.u.v. de Waddeneilanden

99,9% van onze producten
Uit voorraad leverbaar

Kies voor maatwerk
Keuze uit verschillende kleuren poedercoating

Eenvoudige montage
Zet de stelling zelf in elkaar

GS-3 Webshop Keurmerk

Legbordstelling voor e-commerce

GS-3 XL legbordstelling

Een groot deel van de ondernemers in de e-commerce start vanaf de keukentafel en slaat zijn artikelen op in een garagebox. Vaak zijn een paar planken dan al genoeg om de eerste voorraad op te slaan en de orders van de webshop te verwerken. Legbordstellingen voor de e-commerce zijn dan nog niet aan de orde. Als de verkoop van de webwinkel begint te lopen, komen er voor de opslag van de producten uit het assortiment meestal wat kasten bij. Net zolang tot de opslagruimte niet meer toereikend is voor de orderverwerking van het bedrijf binnen de e-commerce. Op dat moment bieden de GS-3 XL legbordstellingen uitkomst!

Vergroot je opslagruimte met de GS-3 XL legbordstellingen voor e-commerce

Op dit punt wordt het tijd om een (her)inrichting van je magazijn te overwegen met GS-3 XL legbordstellingen. Een toenemend aantal orders en voorraad hoeft overigens niet per definitie te betekenen dat je een veel grotere opslagruimte nodig hebt. Door kritisch naar je huidige magazijninrichting te kijken en die opnieuw in te richten met legbordstellingen voor de e-commerce, valt er vaak al veel winst te behalen. Niet alleen qua opslagruimte voor je webshop, maar ook op het gebied van efficiëntie.

Wat zijn de voordelen van de GS-3 XL legbordstellingen voor de e-commerce?

  • Vergroot op eenvoudige wijze de efficiëntie van je magazijninrichting;
  • Biedt ruimte aan een zeer groot scala van producten;
  • Belastbaar tot 400 kg per niveau;
  • Legbordbreedtes tot 220 cm per stelling;
  • Gemakkelijk samen te stellen in vier stappen met de configurator;
  • Eenvoudige montage: klik-klem-klaar;
  • Voordeliger in de aanschaf dan grootvakstellingen.

Stel de GS-3 XL legbordstellingen voor jouw webshop samen met de configurator

Een goede manier om de efficiëntie van je magazijninrichting te vergroten, is het plaatsen van de GS-3 XL legbordstellingen voor de e-commerce. Deze legbordstellingen zijn ook uitermate geschikt als je in de webshop eigen voorraad houdt. Verder is dit systeem in een handomdraai te monteren en bedrijfsklaar te maken. Klik-klem-klaar. De GS-3 XL legbordstellingen voor de e-commerce zijn verkrijgbaar in verschillende standaardlengtes en alle onderdelen voor de stellingen zijn ook los te bestellen. Met de GS-3 XL configurator configureer je in vier eenvoudige stappen jouw eigen legbordstelling. De GS-3 XL legbordstellingen voor de e-commerce verkleinen de loze ruimtes tussen je producten, waardoor je in feite meer producten kunt opslaan terwijl je minder ruimte nodig hebt.

GS-3 XL legbordstellingen voor de e-commerce nodig?

Wil je de magazijnruimte van jouw webshop efficiënter inrichten met legbordstellingen voor de e-commerce? De GS-3 XL legbordstellingen voor jouw webshop stel je in slechts vier eenvoudige stappen samen met de configurator. Bij vragen kun je ons bereiken op +31 (0)229 28 47 47 of info@gs-3.nl.

Legbordstelling E-commerce - GS-3

Maatwerk legbordstelling nodig?

Geef je GS-3 XL legbordstelling een eigen kleur door middel van poedercoating.
gs-3 logo

Meld je aan