Gratis geleverd in Nederland
M.u.v. de Waddeneilanden

99,9% van onze producten
Uit voorraad leverbaar

Kies voor maatwerk
Keuze uit verschillende kleuren poedercoating

Eenvoudige montage
Zet de stelling zelf in elkaar

GS-3 Webshop Keurmerk

Legbordstelling voor de groothandel

GS-3 XL legbordstelling

Groothandels zijn er in vele soorten en maten. Welk soort groothandel je ook hebt, magazijnruimte is kostbaar. Of jij je nu richt op de aankoop van goederen op de buitenlandse markt en de verkoop daarvan op de binnenlandse markt, je producten uit eigen land verkoopt aan de buitenlandse markt óf voornamelijk actief bent op de buitenlandse markt. Als je een groothandel hebt is efficiëntie per m³ hoe dan ook het credo. Daarom is een functionele opslag in je magazijn waar je ook economisch kunt werken van essentieel belang. Voor al deze eisen zijn de GS-3 XL legbordstellingen voor de groothandel de juiste keuze.

Waarom goederen opslaan met de GS-3 XL legbordstellingen voor de groothandel?

  • Exact af te stemmen op jouw wensen en producten;
  • Hoog draagvermogen en grote opslagcapaciteit;
  • Specifieke accessoires voor een complete inrichting;
  • Moeiteloos op te bouwen dankzij het klik-klem-klaar systeem;
  • Leverbaar in combinatie met entresols, systeem-tussenvloeren en andere toebehoren;
  • Gefabriceerd volgens de strenge ISO 9001:2008 norm.

Creëer de meest uiteenlopende opslagmogelijkheden voor jouw magazijn

Ongeacht het type producten waarop je je met jouw groothandel richt, bestaat de distribuerende functie van groothandels ruwweg uit het inkopen van artikelen, het opslaan van voorraden en het verkopen van artikelen. Daarom is het praktisch dat je de GS-3 XL legbordstellingen voor de groothandel exact kunt afstemmen op de beschikbare ruimte in jouw magazijn. Daarnaast is het prettig dat de GS-3 XL legbordstellingen voor iedereen moeiteloos zijn op te bouwen. Het systeem kun je in een handomdraai monteren en bedrijfsklaar maken. Klik-klem-klaar. De GS-3 XL legbordstellingen voor de groothandel zijn verkrijgbaar in verschillende standaardlengtes en alle onderdelen zijn ook los te bestellen.

De flexibele opbouw van de GS-3 XL legbordstelling maakt dat het systeem overal toepasbaar is. Dankzij de vele specifieke accessoires en de flexibiliteit profiteer je met de GS-3 XL legbordstellingen voor de groothandel van de meest uiteenlopende opslagmogelijkheden.

Op zoek naar GS-3 XL legbordstellingen voor de groothandel?

Wil je jouw magazijn of loods efficiënt en veilig inrichten met GS-3 XL legbordstellingen voor de groothandel? De legbordstellingen hebben een grote opslagcapaciteit en een hoog draagvermogen. Bel ons bij vragen op +31 (0)229 28 47 47 (kies optie 2) of stuur een e-mail aan: info@gs-3.nl.

Maatwerk legbordstelling nodig?

Geef je GS-3 XL legbordstelling een eigen kleur door middel van poedercoating.
gs-3 logo

Meld je aan