Gratis geleverd in Nederland
M.u.v. de Waddeneilanden

99,9% van onze producten
Uit voorraad leverbaar

Kies voor maatwerk
Keuze uit verschillende kleuren poedercoating

Eenvoudige montage
Zet de stelling zelf in elkaar

GS-3 Webshop Keurmerk

Legbordstelling voor de horeca

GS-3 XL legbordstelling

Werken in de horeca of de voedingsindustrie kent vele uitdagingen. Heb je een bedrijf in de horeca – ofwel hotel, restaurant, café – dan moet je tal van producten koel en vers houden die onderhevig zijn aan houdbaarheidsdata. Ook bedrijven in de voedingsindustrie dienen levensmiddelen en dranken op zo’n manier te bewaren dat ze geschikt blijven voor consumptie. De GS-3 XL legbordstellingen voor de horeca bieden uitkomst. Ook bij bedrijven binnen de voedingsindustrie zijn ze op hun plek. Je kunt de GS-3 XL legbordstellingen in uiteenlopende ruimtes met verschillende temperatuur-omgevingen plaatsen om food & beverage in de breedste zin van het woord onder de juiste condities te bewaren.

Wat zijn de voordelen van de GS-3 XL legbordstellingen voor de horeca?

  • Hoog draagvermogen en grote opslagcapaciteit;
  • Variabele dieptes en breedtes;
  • Specifieke accessoires voor een complete inrichting;
  • Zelf samen te stellen met de configurator;
  • Geschikt voor het opslaan van een brede range levensmiddelen;
  • Geschikt voor temperaturen tussen de +40°C en -30°C.

Benut je beschikbare ruimte optimaal met de GS-3 XL legbordstellingen voor de horeca

Natuurlijk wil je in jouw horecabedrijf optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. De GS-3 XL legbordstellingen voor de horeca maken het mogelijk! Met de configurator stel je in slechts vier eenvoudige stappen de legbordstellingen samen die perfect passen in jouw koelcel of magazijn. Natuurlijk zijn er nog meer uitdagingen binnen jouw hotel, restaurant, café of bedrijf binnen de levensmiddelenindustrie. Zo dien je de opslagruimtes met verschillende temperaturen te beheren en moet je adequaat omgaan met een snelle en juiste omloop van de voorraad. Ook hierbij heb je een en al profijt van de GS-3 XL legbordstellingen voor de horeca, want deze praktische legbordstellingen maken het mogelijk om al je producten op een overzichtelijke manier op te slaan en snel te controleren. Verder dragen de GS-3 XL legbordstellingen voor de horeca bij aan het handhaven van de hygiëne.

Koude opslag met de GS-3 XL legbordstellingen voor de horeca

Als je een bedrijf in de horeca of de levensmiddelenindustrie runt, heb je ook van doen met het opslaan van diepvriesproducten. Daarom zijn legbordstellingen ook essentieel voor koude opslag en dat geldt voor zowel het vers houden van producten die aan bederf onderhevig zijn als het opslaan van diepvriesproducten. Met de GS-3 XL legbordstellingen voor de horeca en de voedingsindustrie kun je dit soort levensmiddelen op een zo compact mogelijke manier opslaan. Met de legbordstellingen reduceer je dus ook de hoeveelheid ruimte die nodig is om te koelen, zodat je op exploitatiekosten kunt besparen. Ook de afwerking van de stellingen maakt dat de GS-3 XL legbordstellingen ideaal zijn om te plaatsen binnen magazijnen van de horeca.

Ze worden standaard geleverd in een gegalvaniseerde afwerking die roest helpt te voorkomen. Zelfs bij temperaturen tot -30°C blijven de stellingen in goede staat. Wil je jouw legbordstellingen laten uitvoeren in een kleur naar wens? Dat is mogelijk op aanvraag door middel van poedercoating. Deze bewerking zorgt voor duurzame GS-3 XL legbordstellingen voor de horeca met een strak uiterlijk en die bestand zijn tegen alle mogelijke condities.

GS-3 XL legbordstellingen voor de horeca bestellen?

Wil je het magazijn of de koelruimte binnen jouw hotel, restaurant, café of bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie zo efficiënt mogelijk inrichten? De GS-3 XL legbordstellingen voor de horeca stel je in slechts vier eenvoudige stappen samen met de configurator. Bij vragen kun je ons bereiken op +31 (0)229 28 47 47 (kies optie 2) of info@gs-3.nl.

Legbordstelling Horeca - GS-3

Maatwerk legbordstelling nodig?

Geef je GS-3 XL legbordstelling een eigen kleur door middel van poedercoating.
gs-3 logo

Meld je aan