Gratis geleverd in Nederland
M.u.v. de Waddeneilanden

99,9% van onze producten
Uit voorraad leverbaar

Kies voor maatwerk
Keuze uit verschillende kleuren poedercoating

Eenvoudige montage
Zet de stelling zelf in elkaar

GS-3 Webshop Keurmerk

Legbordstelling voor kantoor en archief

GS-3 XL legbordstelling

Ondanks het digitale tijdperk dien je in het kantoor of archief van jouw bedrijf of instelling tal van archiefdozen, papieren en ordners op te slaan. Dit zijn stuk voor stuk goederen met een aanzienlijk gewicht. Daarnaast kunnen ordners, mappen en vertrouwelijke documenten door de jaren heen veel ruimte in beslag nemen. De GS-3 XL legbordstellingen voor kantoor en archief bieden dé oplossing om deze spullen efficiënt en op nette wijze op te slaan. Het GS-3 XL systeem is leverbaar in verschillende maten en diverse opstellingen, waarmee jij de opslagruimte die je tot je beschikking hebt optimaal kunt benutten. Dankzij het hoge draagvermogen van de GS-3 XL legbordstellingen voor kantoor en archief kunnen die grote hoeveelheden aan zware mappen, ordners en papieren aan.

Wat zijn de voordelen van de GS-3 XL legbordstellingen voor kantoor of archief?

  • Belastbaar tot 400 kg per legbordniveau;
  • Grote opslagcapaciteit en hoog draagvermogen;
  • Mogelijk om grote hoeveelheden aan zware archiefdozen en ordners op te slaan;
  • Vervaardigd van hoogwaardig gegalvaniseerd staal (sendzimir);
  • Gemakkelijk samen te stellen in vier stappen met de configurator;
  • Eenvoudige montage: klik-klem-klaar;
  • Gefabriceerd volgens de strenge ISO 9001:2008 norm.

Opslagruimte optimaal benutten met GS-3 XL legbordstellingen voor kantoor en archief

De GS-3 XL legbordstellingen voor kantoor en archief zijn in een handomdraai te monteren en bedrijfsklaar te maken. Klik-klem-klaar. Daarnaast zijn de GS-3 XL legbordstellingen voor kantoor en archief verkrijgbaar in verschillende standaardlengtes. Alle onderdelen voor de stellingen zijn ook los te bestellen. Met de GS-3 XL configurator configureer je in vier eenvoudige stappen jouw eigen GS-3 XL legbordstelling. Bovendien is het met de GS-3 XL legbordstellingen voor kantoor en archief mogelijk om loze ruimtes op te vullen, waardoor je zo veel mogelijk mappen, papieren en ordners kunt opslaan op een kleiner oppervlak.

Ruimte en netheid voor mappen en ordners tot 400 kg per opslagniveau

GS-3 XL legbordstellingen voor kantoor en archief scheppen ruimte en netheid voor goederen tot 400 kg per opslagniveau. Ordners, archiefdozen en vertrouwelijke documenten kun je hier op zo’n manier mee opslaan dat je die eenvoudig kunt pakken. De GS-3 XL legbordstellingen voor kantoor en archief bestaan uit meerdere legbordniveaus, kunnen op zichzelf staan of zijn in te passen in een totaalsysteem met andere opslagtechnieken. Verder kan het GS-3 XL systeem in verschillende maten en opstellingen worden geleverd. Op aanvraag is het mogelijk om de GS-3 XL legbordstellingen voor kantoor en archief op maat en naar wens te laten produceren.

GS-3 XL legbordstellingen voor kantoor en archief nodig?

Wil je de archiefdozen, papieren en ordners van je bedrijf efficiënt en op nette wijze opslaan? De GS-3 XL legbordstellingen voor jouw kantoor of archief stel je in slechts vier eenvoudige stappen samen met de configurator. Bij vragen kun je ons bereiken op +31 (0)229 28 47 47 (kies optie 2) of stuur een e-mail aan: info@gs-3.nl.

GS-3 legbordstelling

Maatwerk legbordstelling nodig?

Geef je GS-3 XL legbordstelling een eigen kleur door middel van poedercoating.
gs-3 logo

Meld je aan