Gratis geleverd in Nederland
M.u.v. de Waddeneilanden

99,9% van onze producten
Uit voorraad leverbaar

Kies voor maatwerk
Keuze uit verschillende kleuren poedercoating

Eenvoudige montage
Zet de stelling zelf in elkaar

GS-3 Webshop Keurmerk

Legbordstelling voor het MKB

GS-3 XL legbordstelling

Het MKB, ofwel midden- en kleinbedrijf, kent tal van bedrijfstakken. De branches binnen het MKB variëren van de commerciële, facilitaire en zakelijke dienstverlening tot productiebedrijven, winkels en groothandels. Magazijnruimte is kostbaar, ongeacht de branche waarin jouw MKB-bedrijf opereert. Daarom wil je zo efficiënt mogelijk omgaan met iedere m³ die je tot je beschikking hebt. Dit is precies waar de GS-3 XL legbordstellingen voor het MKB aan voldoen. Praktische opslagruimte die voldoende ruimte vrijlaat om prettig te werken in je bedrijfshal, loods of magazijn is tevens van groot belang. Ook voor deze wensen zijn de GS-3 XL legbordstellingen voor het MKB de ideale keuze.

Waarom is het opslaan van goederen met de GS-3 XL legbordstellingen voor het MKB de juiste keuze?

  • Gefabriceerd volgens de strenge ISO 9001:2008 norm;
  • Hoog draagvermogen en grote opslagcapaciteit;
  • Exact af te stemmen op jouw wensen, diensten en producten;
  • Moeiteloos op te bouwen dankzij het klik-klem-klaar systeem;
  • Leverbaar met, systeem-tussenvloeren en andere toebehoren;
  • Belastbaar tot 400 kg per legbordniveau;
  • Gemakkelijk samen te stellen in vier stappen met de configurator;

GS-3 XL legbordstellingen voor het MKB die exact zijn af te stemmen op jouw magazijn

GS-3 XL legbordstellingen voor het MKB kun je precies afstemmen op de ruimte die je in jouw bedrijfshal, loods of magazijn beschikbaar hebt, ongeacht het type dienst of product dat je aanbiedt. Op aanvraag kunnen de GS-3 XL stellingen op locatie worden gemonteerd, maar dankzij het klik-klem-klaar-systeem en de duidelijke handleiding zijn ze ook eenvoudig zelf op te bouwen. Alle onderdelen zijn ook los te bestellen en de GS-3 XL legbordstellingen voor het MKB zijn verkrijgbaar in diverse standaardlengtes. Het systeem is overal toepasbaar dankzij de universele opbouw van de GS-3 XL legbordstelling. Door de flexibiliteit profiteer je met de GS-3 XL legbordstellingen voor het MKB van de meest uiteenlopende opslagmogelijkheden.

GS-3 XL legbordstellingen voor het MKB; een vooraanstaand Nederlands kwaliteitsproduct

De legborden, dragers en stijlen voor de GS-3 XL legbordstellingen voor het MKB worden gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal (sendzimir). Dit maakt de GS-3 XL legbordstellingen tot een vooraanstaand Nederlands kwaliteitsproduct, gefabriceerd volgens de strenge ISO 9001:2008 norm. Het gebruik van de speciaal gevormde profielen en het gegalvaniseerd staal maken dat de GS-3 XL legbordstellingen voor het MKB een maximaal draagvermogen en een grote vastheid hebben.

Alle onderdelen voor de GS-3 XL legbordstellingen voor het MKB worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland. Dit betekent dat wij elk onderdeel van de legbordstellingen vervaardigen met ons eigen machinepark. Daarom kunnen wij goed inspelen op jouw wensen als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf en alle producten volledig op maat maken. Met de GS-3 XL legbordstellingen voor het MKB creëer je dus optimale opslagruimte in je magazijn met een Nederlands kwaliteitsproduct.

Op zoek naar GS-3 XL legbordstellingen voor het MKB?

Wil je jouw magazijn, loods of bedrijfshal veilig en efficiënt inrichten met GS-3 XL legbordstellingen voor het MKB? De legbordstellingen hebben een hoog draagvermogen en een grote opslagcapaciteit. Bel ons bij vragen op +31 (0)229 28 47 47 (kies optie 2) of stuur een e-mail aan: info@gs-3.nl.

Legbordstelling MKB - GS-3

Maatwerk legbordstelling nodig?

Geef je GS-3 XL legbordstelling een eigen kleur door middel van poedercoating.
gs-3 logo

Meld je aan